skip to Main Content

Kom i gang med at motionere på et lukket hold

Get Started BOOTCAMP er et 4 ugers effektivt lukket forløb (8 træninger) for kvinder og mænd i alle aldre.

Drømmer du om at komme i gang med at motionere under trygge rammer? Og vil du gerne opnå:

Større overskud i hverdagen?
Større generelt velvære?
Større selvværd og livsglæde?
Øget styrke?
I det hele taget at være mere glad og smilende?

…alt dette kan du opnå på kun 4 uger!

Formålet med Get Started BOOTCAMP er, på en sikker og tryg måde, at introducere dig for vores træningsform samt at hjælpe dig med, at komme igang med at motionere.

En af fordelene ved dette forløb, er at holdet er lukket og ALLE starter samtidigt og følges ad.

De 8 træninger er et planlagt forløb, hvor hver træning har et nyt fokus på øvelser, teknik og sammensætning. Det er derfor vigtigt, hvis det er muligt, at du kommer til alle 8 træninger for at opnå det største udbytte.

Alle arbejder på det niveau, de er klar til!

"Jeg har ikke trænet i flere år og så Get Started BOOTCAMP med 8 træninger på 4 uger. Jeg var i tvivl om det var for mig, da jeg så videoen på hjemmesiden. Jeg kontaktede Michael som forsikrede mig om, at alle kunne være med. DET ER RIGTIGT! Er lige blevet færdig med 5. gang og kan klart mærke, at jeg er blevet bedre og i bedre form. Selvom nogle af os, er bedre end andre, er det ikke noget problem. Alle arbejder på det niveau de er klar til. Rart sted og søde mennesker. Kan anbefales!"

Annette

Super god opstart, kan kun anbefales

"Jeg har prøvet mange gange at komme i gang med træning, det er aldrig blevet til meget. Efter denne opstart er jeg sikker på at jeg fortsætter. Det er SJOV at træne. Hvem havde lige forestillet sig at den stod på fx stikbold til opvarmning. Vi er blevet taget rigtig godt imod! Søde og hjælpsomme trænere som forstår at motivere. Alle hilser lige når man kommer og går, man føler sig velkommen. Super god opstart, kan kun anbefales."

Camilla

Super god ide med et "intro-hold".

"Trænerne samt alle der træner her, har skabt et miljø, hvor den gode stemning mærkes, fra det øjeblik man træder ind af døren - Man får simpelthen lyst til at være her hele dagen. Træningen foregår i en hyggelig, og kreativ atmosfære, samtidig med, at man går hjem godt brugt, men med fornyet energi - Super træning. Har man nogle fysiske begrænsninger som jeg, bliver der taget højde for det og alternative løsninger findes. Det betyder rigtig meget, at man kan være med alligevel, det til trods. Jeg er i hvert fald helt klar på at fortsætte og har ikke et øjeblik været i tvivl om, at det her er stedet."

Lene

Dette er inkluderet

  • 8 effektive træninger på lukket hold med max. 16 andre.
  • 4 ugers medlemskab.
  • Sparring, træning og relationer med ligesindede.
  • Simpel starttest og sluttest til måling af fremgang.
  • Adgang til vores lukkede medlemsgruppe på facebook.

Pris KUN kr. 495,-

HOLDSTART 2019

Lørdag den 12. januar 2019. (STADIG PLADSER)

Vi træner:

Lørdage kl. 12 til 13  og onsdage kl. 18.30 – 19.25. Første lørdag varer træningen til kl. 13.30, så der er nok tid til at lære hinanden at kende 🙂 Sidste træning er onsdag den 6. februar 2019!

Tirsdag den 15. januar 2019. (MORGENHOLD, STADIG PLADSER)

Vi træner:

Tirsdage kl. 7.30 til kl. 8.25  og fredage kl. 7.30 – kl. 8.25. Første tirsdag starter vi allerede kl. 7.00, så der er nok tid til at lære hinanden at kende 🙂 Sidste træning er fredag den 8. februar 2019!

Lørdag den 23. februar 2019. (STADIG PLADSER)

Vi træner:

Lørdage kl. 12 til 13  og onsdage kl. 18.30 – 19.25. Første lørdag varer træningen til kl. 13.30, så der er nok tid til at lære hinanden at kende 🙂 Sidste træning er onsdag den 20. marts 2019!

Tilmelding og betaling:

Du er automatisk tilmeldt, når du har købt en plads. Du kan købe din plads HER eller ved at klikke på den røde BLIV MEDLEM knap øverst på hjemmesiden.

Indbetalte beløb refunderes ikke, men købt plads kan evt. overdrages til anden person, efter aftale.

Vigtigt!

Efter endt Get Started BOOTCAMP fortsætter du automatisk som medlem. Ønsker du ikke, at fortsætte som medlem efter endt Get Started BOOTCAMP, skal du blot gøre opmærksom på det, til sidste træning. Efter sidste træning er opsigelse løbende måned plus en måned.

 

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så send en mail

Back To Top