skip to Main Content

Get Fit Outdoor

pulstræning   styrketræning

På Get Fit Outdoor flytter vi vores populærer træning udenfor, nemlig i den smukke Slotspark midt i Hillerød, der ligger under 100 m. fra vores lækre Gym. Træningen er for alle og består af forskellige funktionelle øvelser der styrker hele kroppen, kombineret med løb.

Vi mødes altid i vores Gym på Københavnsvej 2, 3400 Hillerød ved 10-kanten, hvor vi samlet går over i Slotsparken, til en altid sjov, varierende og effektiv træning. Alle øvelser vil blive forklaret nøje og løbedelen vil blive tilpasset, så alle niveauer kan være med.

GET FIT GYM ER LUKKET


Næsten 7 år blev det til med Get Fit Gym og Sundhed, Fællesskab og Livsglæde.

Målet var, at skabe et lille unikt sted, hvor den enkelte følte sig set og det at dyrke motion, skulle være sundt og gavne både krop og sjæl. Og det er klart min overbevisning, at målet blev nået, ihverfald for de flestes vedkommende.

TAK for alle jer skønne medlemmer og trænere, der på så mange måder, har været med til at skabe en kultur, hvor der fra starten af var plads til alle og hvor fællesskabet altid har været limen i alt hvad vi foretog os.

TAK for alle festerne🕺💃 og alle turene til forskellige løb, events og andre finurlige motionsting🤗

Nyt eventyr!
Når en dør lukker, er der som bekendt altid en anden der åbner.
Til januar åbner vi Get Fit Studio på Hellebæk Klædefabrik i Hellebæk, mellem Hornbæk og Helsingør.

Her vil vi, Pernille og jeg, bl.a. tilbyde personlig træning, yoga, løb, meditation og mindfulness samt mulighed for andre at leje sig ind i vores lækre lokaler.

Læs mere på www.getfitstudio.dk og følg os på Instagram @getfitstudio.dk og på Facebook
www.facebook.com/getfitstudiodk


Tak for nu og på gensyn😊
Kh Michael