skip to Main Content
Fysioterapi I Get Fit Gym Fra Januar 2018

Fysioterapi i Get Fit Gym fra januar 2018

For at tilbyde vores medlemmer en endnu bedre service, tilbyder vi fra januar nu også fysioterapi

Der findes rigtig mange former for behandling og holdninger til træning, også blandt fysioterapeuter. Det har derfor været helt afgørende for os, at indgå et samarbejde med en fysioterapeut, der deler samme holdninger og værdier i forhold til træning som vi gør.

Henrik Rossel er fysioterapeut med speciale i naturlige bevægelser og har begge ben solidt plantet på jorden eller som på billedet, i træerne.
 .

I første omgang tilbyder vi 2 produkter

Fysisk screening

Samtale og undersøgelse af din generelle fysik og af en evt. mindre skade, som du søger råd til selv at arbejde videre med. Kan også sagtens være af forebyggende karakter. Pris kr. 250,- ca. 30 min. varighed.

Behandling og træning

Samtale, fysioterapeutisk undersøgelse og behandling, øvelsesinstruktion og programlægning. Personlig træning og behandling blandes sammen efter DIT behov. Priser for dette vil tilgå.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge

Den fysioterapeutiske behandling og træning er udenfor den offentlige sygesikring, hvorfor det ikke er nødvendigt at have henvisning fra egen læge. Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, får du et tilskud på kr. 133,- første gang og kr. 88,- for efterfølgende behandlinger (gælder ikke den fysiske screening).

Henrik Rossel er fysioterapeut med speciale i naturlig bevægelse. Han hjælper sine klienter ved at give redskaber til at tage ansvar for egen krop og opnå fysisk frihed – via vidensdeling, øvelser og behandling. Henrik er meget inspireret af metoder som Ido Portal, FRC, Z-Health, MovNat, Fighting Monkey samt har mange kurser indenfor moderne fysioterapi og osteopati. Henriks tankegang og arbejdsmetoder lægger sig fint i forlængelse af Get Fit Gyms fokus på OCR-løb og funktionel træning.

Som fysioterapeut med erfaring fra arbejde på klinikker i Schweiz og Danmark har Henrik viden til at analysere, vurdere og vejlede dig hvis du søger hjælp til at komme fri af en generende skade – ny eller gammel – eller ønsker at få optimeret din fysik og lagt et solidt, fysisk fundament.

Henrik Rossel
Fysioterapeut og Natural Movement Coach

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Get Fit Gym 
NYHEDSBREV

Få ideer og inspiration til din egen træning direkte i din indbakke.
 
close-link
Få inspiration til din egen træning!


Get Fit Gym 
NYHEDSBREV

Få ideer og inspiration til din egen træning direkte i din indbakke.
 
close-link
Få inspiration til din egen træning!