skip to Main Content

Family Fit er for HELE familien

Family Fit er vores helt nye hold, for HELE familien og børn i alderen 0 til ca. 10 år.

Træningen foregår på børnenes præmisser og har mere fokus på samvær mellem barn/børn og deres forældre, frem for en typisk træning med muskeltræthed. Det forventes af forældre udover at træne med også hjælper til. Børn må ikke deltage på dette hold uden at være ledsaget af en voksen/forældre, der selv deltager aktivt.

Tid

Træningen foregår hver lørdag kl. 11 til 12 i vores alt for lækre Gym, der er som skabt til sjov og leg.

Pris

Børn er GRATIS. Voksne der træner med skal som minimum have et standard medlemskab til kr. 249,-/måneden. Læs mere på www.getfitgym.dk

GRATIS prøvetime

Ønsker du og din familie at komme til en GRATIS prøvetime, så send en mail til kontakt@getfitgym.dk og vi vil booke jer på.

Holdbeskrivelse for Family Fit (0 til ca. 10 år)

Formålet er, gennem sjov og leg, at bruge HELE kroppen og træne styrke, smidighed, motorik, koordination og det at være en del af et fællesskab.
Holdet er for forældre og deres børn, der gerne vil tilbringe en hyggestund sammen i bevægelsen og legens tegn. Timen vil stå på forskellige lege og øvelser, som alle aldre kan deltage i og som skal udføres i fællesskab mellem barn og voksen.

Ninja Fit (10 til 15)

Hvis børnene er større og gerne vil træne selv, altså uden mor og/eller far, så er vores populære Ninja Fit hold måske lige noget for dem. De træner hver mandag eftermiddag og lørdag formiddag. Se hele vores holdplan HER.

 

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GET FIT GYM ER LUKKET


Næsten 7 år blev det til med Get Fit Gym og Sundhed, Fællesskab og Livsglæde.

Målet var, at skabe et lille unikt sted, hvor den enkelte følte sig set og det at dyrke motion, skulle være sundt og gavne både krop og sjæl. Og det er klart min overbevisning, at målet blev nået, ihverfald for de flestes vedkommende.

TAK for alle jer skønne medlemmer og trænere, der på så mange måder, har været med til at skabe en kultur, hvor der fra starten af var plads til alle og hvor fællesskabet altid har været limen i alt hvad vi foretog os.

TAK for alle festerne🕺💃 og alle turene til forskellige løb, events og andre finurlige motionsting🤗

Nyt eventyr!
Når en dør lukker, er der som bekendt altid en anden der åbner.
Til januar åbner vi Get Fit Studio på Hellebæk Klædefabrik i Hellebæk, mellem Hornbæk og Helsingør.

Her vil vi, Pernille og jeg, bl.a. tilbyde personlig træning, yoga, løb, meditation og mindfulness samt mulighed for andre at leje sig ind i vores lækre lokaler.

Læs mere på www.getfitstudio.dk og følg os på Instagram @getfitstudio.dk og på Facebook
www.facebook.com/getfitstudiodk


Tak for nu og på gensyn😊
Kh Michael