skip to Main Content
Mit Mål Er At Stå Knivskarpt Når Jeg Bliver 60 år

Mit mål er at stå knivskarpt når jeg bliver 60 år

Personlig træning er for alle, uanset nuværende form, niveau og alder

Går du med tankerne om et personligt træningsforløb, med streg under PERSONLIGT, så læs med her.

  

“Jeg bliver 60 om et år, og det er mit mål at stå knivskarpt når jeg runder de 60 år”

Jan er selvstændig kørerlærer i Hillerød og er i fuld gang med et forløb hos Michael, der er personlig træner og indehaver af Get Fit Gym.

Ethvert personligt træningsforløb, på 5 timer eller mere, starter altid med en gratis personlig samtale, med det formål, at kunne skræddersy det helt rigtige personlige træningsforløb.

I første omgang ville Jan gerne blive stærkere, så kan kunne komme igang med en mere alsidig træning, uden at komme til skade. Med udgangspunkt i dette ønske, er den første måneds træning (ca. 10 timer) gået med, at lære korrekt teknik i både dødløft, bænkpres og squat. Mestrer du disse tre styrkeøvelser, opnår du en rigtig god generel styrke, der hurtigt kan mærkes i hverdagen.

  

Læs Jan´s oplevelse af sit personligt træningsforløb

Jeg bliver 60 om et år, og det er mit mål at stå knivskarpt når jeg runder de 60 år.
Udover at arbejde på min målsætning, så hjælper træningen mig rigtig meget i mit job som kørelærer. Jeg sidder jo meget stille i skolevognen og derfor er det godt for mig at træne regelmæssigt og få rørt alle muskelgrupperne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Get Fit Gym. Der er en dejlig uhøjtidelig atmosfære, og man føler sig velkommen og passer godt ind med de andre der træner.

Udover selve træningen er der også en del social aktivitet mellem dem som træner. Det er hyggeligt at bruge 30-45 minutter efter træning på at hyggesnakke.

Jeg har Michael som personlig træner, og det har hjulpet mig rigtig meget i forhold til at træne korrekt og få det maksimale ud af min træning.

Er du ikke vandt til at styrketræne vil jeg klart anbefale at du får hjælp af Michael, således du træner korrekt, og dermed ikke ødelægger din krop.

Er du i tvivl om det er noget for dig, så besøg Get Fit Gym og få en gratis prøvetime. Og så er der enda altid muligt at finde en P-plads lige udenfor døren ?

Venlig hilsen
Jan Oppermann
Ejer af
Hillerød C Køreskole

Overvejer du personlig træning, så kan du læse meget mere HER. Du er også velkommen til at sende en mail til kontakt@getfitgym.dk og booke en gratis samtale med Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Get Fit Gym 
NYHEDSBREV

Få ideer og inspiration til din egen træning direkte i din indbakke.
 
close-link
Få inspiration til din egen træning!


Get Fit Gym 
NYHEDSBREV

Få ideer og inspiration til din egen træning direkte i din indbakke.
 
close-link
Få inspiration til din egen træning!