skip to Main Content
Læs Cristinas Oplevelse Af Vores 12 Ugers OCR BOOTCAMP

Læs Cristinas oplevelse af vores 12 ugers OCR BOOTCAMP

De fortalte, at når de 12 uger var gået, så kunne vi løbe 5 km eller 30 minutter UDEN pause. ”Yeah, right”, tænkte jeg.

 

Så er OCR Bootcamp for begyndere ovre, så jeg vil da lige sige tak til trænere og meddeltagere. Det har været en fornøjelse at træne med jer, og jeg er sikker på, vi lægger Copenhagen Warrior ned….om ikke andet så 🙂

Jeg startede i Get Fit Gym i september 2016….49 år, overvægtig, absolut ingen kondition og ryger. Tiden var inde til at gøre noget, men jeg vidste også, at Fitnesscentre ikke var noget for mig. Det blev hurtigt for ensformigt og upersonligt sådan et sted. Jeg søgte en motionsform, der udfordrede samtidig med, at man kunne ”lege” sig igennem. Så fandt jeg Get Fit Gym på nettet, læste om dem, tog mig sammen og fik mig meldt ind.

Det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv. Ja, træningen har været hård, men der har været plads til at gøre det i ens eget tempo og styrkeniveau, opbakningen fra trænere og medlemmer er uovertruffen. Det sociale liv og sammenhold i Get Fit Gym er simpelthen fantastisk. Der er plads til alle med hver vores skavanker og styrker….alle hjælper hinanden lige fra den nyeste nye til eliten.

Get Fit Gym har også OCR træning og det så inspirerende ud, men jeg tænkte, at det måske lige var i overkanten for mig, men lysten til at prøve det kunne ikke slippe mig. Glæden var derfor stor, da der blev oprettet OCR Bootcamp for begyndere og øvede i januar. Jeg tog bootcamp for begyndere, for jeg kunne ikke løbe ret meget og havde ikke prøvet OCR før. Mine forventninger var høje og begejstringen stor, men da trænerne fremlagde et 12 ugers løbeprogram, vi skulle følge, dalede begejstringen gevaldigt. De fortalte, at når de 12 uger var gået, så kunne vi løbe 5 km eller 30 minutter UDEN pause. ”Yeah, right”, tænkte jeg.

På FB fik vi vores egen gruppe, så vi kunne peppe hinanden lidt op, lave løbeaftaler og dele erfaringer, og det har været rigtig godt.

Da vores løbeprogram startede fokuserede jeg meget på, hvornår der var gå-pause. De sidste par uger af programmet syntes jeg, pauserne har været irriterende. Det hele kulminerede her til morgen med noget, jeg troede, var næsten umuligt….5 km. løb uden pause. Så ja, jeg er taknemmelig….og stolt…..og løb bliver en fast del af min træning (der er plads til forbedring).

Den øvrige OCR træning har bestået af grebsstyrke, kropsstyrke, teamsamarbejde, øve teknik, fået kendskab til og øvet nogle af de forhindringer, der typisk er i et OCR.

Mine forventninger til Bootcampen var for høje eller måske rettere lidt urealistiske, for jeg tænkte, at vi selvfølgelig kunne gå til forhindringerne som de dygtige OCR løbere, vi har i Get Fit Gym, når Bootcampen var færdig. Men der er selvfølgelig en grund til de er dygtige…masser af træning og teknik. Jeg justerede min realitetssans, og opdagede hvor vigtig teknik er…også i OCR træning. Jeg glæder mig til at fortsætte OCR træningen.

For at citere Poul (en meddeltager), der citerer Pippi Langstrømpe, ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt”. Det har jeg taget til mig, og bruger, når nye udfordringer dukker op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top