skip to Main Content
Fleksibilitet Ved Personlig Træning (to For én)

Fleksibilitet ved personlig træning (to for én)

Som forældre til en på halvandet, kan det være svært at få arbejde, familieliv og træning til at gå op i en højere enhed. Heldigvis er der ingen problemer i Get Fit Gym…….

      

For Lars og Marianne, der begge arbejder og har en lille skøn datter på 1½ år, var løsningen på at komme igang med at motionere, et personligt træningsforløb hos Michael, indehaver af Get Fit Gym.

Ethvert personligt træningsforløb, på 5 timer eller mere, starter altid med en gratis personlig samtale, med det formål, at kunne skræddersy det helt rigtige personlige træningsforløb.

Læs om Lars og Mariannes oplevelse med personlig træning!

Vi begyndte at undersøge muligheden for en personlig træner, da Lars havde brug for at kunne opfylde nogle bestemte mål fysisk i kraft af sit arbejde.

Grunden til at vi faldt for Michaels tilbud i Get Fit Gym, var hans særlige tilbud med ”to for en”. Efter et møde med Michael var vi solgt på idéen og købte vores første ti turs kort til personlig træning. De første ti træninger blev hurtigt forlænget med ti til… og så ti mere.

Michael er en fantastisk træner, som motiverer og tilretter træningen efter DINE mål. Med personlig træning opnår man også en stor fleksibilitet i sin træning. Som forældre til en på halvandet, kan det være svært at få arbejde, familieliv og træning til at gå op i en højere enhed. Heldigvis er der ingen problemer i Get Fit Gym med at tage sit barn med. Vores datter har derfor haft mange hyggelige timer i gym’en, hvor hun har siddet i sin barnevogn, spist snacks, holdt øje med mor og far… og charmet Michael.

   

Overvejer du personlig træning, så kan du læse meget mere HER. Du er også velkommen til at sende en mail til kontakt@getfitgym.dk og booke en gratis samtale med Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Get Fit Gym 
NYHEDSBREV

Få ideer og inspiration til din egen træning direkte i din indbakke.
 
close-link
Få inspiration til din egen træning!


Get Fit Gym 
NYHEDSBREV

Få ideer og inspiration til din egen træning direkte i din indbakke.
 
close-link
Få inspiration til din egen træning!