skip to Main Content
Barselshold I Get Fit Gym Fra Januar 2018

Barselshold i Get Fit Gym fra januar 2018

Mangler du et sted at træne hvor din baby er velkommen til at komme med? Har du svært ved at komme i gang med træningen igen efter familieforøgelsen? Ved du ikke hvordan du skal komme tilbage til din gamle form? Har du et par graviditetskilo der sidder fast? Så er dette holdet for dig!

Fra tirsdag den 9. januar har du mulighed for at komme og træne med din baby på vores nye Baby Fit hold. Du er selvfølgelig også velkommen uden din lækre baby.

Holdet kommer til at foregå hver tirsdag og fredag fra kl. 10 – 11

Her er muligheden for at komme i gang igen, uanset om du lige har født og har behov for at tage det stille og roligt, eller gerne vil udfordres. Vi træner hele din krop igennem hver gang, med en kombination af konditionstræning og funktionel styrketræning med ekstra fokus på mave/ryg (corestabilitet) samt balder og lår.

Træningen varieres fra gang til gang så du hver gang får det maksimale ud af din træning.

Jeres baby’er kan få masser af frisk luft enten i barnevognen imens du træner, eller er velkomne på tæpper med legetøj på gulvet. Det er muligt at skifte, amme, klæde om og spise medbragt mad før/efter træning i Gym’en.

Holdet er et ÅBENT HOLD, dvs. du kan starte så snart du føler dig klar til det og har fået grønt lys af din læge, og fortsætte så længe du lyster. Deltagelse på Baby Fit kræver blot et STANDARD medlemskab til kr. 249,-/måneden.

Dette medlemskab giver dig også adgang til mange af vores andre effektive hold.

Vi glæder os til at tage imod Jer og Jeres babyer

Del meget gerne med Jeres mødregrupper og venner!

Holdbeskrivelse

På Baby Fit kan du komme med din baby og træne sammen med andre forældre på barsel. Du er selvfølgelig også velkommen uden din lækre baby. Er der behov for spisepause, dikkedik eller bleskift undervejs, er det naturligvis helt okay at gå til/fra til dette.

Holdet er både for dig der skal i gang med at træne igen efter graviditet/fødsel, og for den mere øvede der vil få mulighed for at løfte tungere vægte.

Træningen består af en kombination af konditionstræning og funktionel styrketræning med ekstra fokus på balder/lår og corestabilitet, samt samvær og nærvær med jeres dejlige babyer og de andre forældre.

Træningen varierer fra gang til gang så du hver gang får det maksimale ud af din træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Get Fit Gym 
NYHEDSBREV

Få ideer og inspiration til din egen træning direkte i din indbakke.
 
close-link
Få inspiration til din egen træning!


Get Fit Gym 
NYHEDSBREV

Få ideer og inspiration til din egen træning direkte i din indbakke.
 
close-link
Få inspiration til din egen træning!